Har 075-770 09 05 ringt dig?

Numret är ett mobilnummer och använder operatören Götalandsnätet AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 77 personer sökt efter numret.

1 kommentar för 075-770 09 05

07 Nov 18 kl. 23:49

Kommentar från Jomenvisst:
Jag råkade svara. Jag har faktiskt deltagit i en tävling att vinna 10.000 kronor på ICA. Detta visste han som ringde upp mycket väl. Han hade alla mina personuppgifter och sa att han skulle dubbelkolla att dessa stämde. Han sa vidare att jag hade blivit utvald att gå vidare i tävlingen om 10.000 kr på ICA. Så jag lyssnade. Han pratade sjukt mycket för att förvilla mig. Han pratade om hälsa och vad bra jag hade svarat på frågorna och att D-vitamin och Omega 3 var så sjukt bra för kroppen och la la la la. Att jag kunde få ett kanonerbjudande som var kostnadsfritt och att jag själv kunde önska mer eller inte. Detta var det bästa på marknaden så jag skulle inte vilja ha något annat sedan. Sedan bad han mig att trycka på en länk i ett SMS och det var då jag backade ur. Jag klickar inte på okända länkar av försäljare. Jag sa att jag inte var intresserad. Han fortsatte be mig trycka på länken. Då lade jag på luren och sedan hade jag ett mail i min inkorg att trycka på en länk. Tror de att jag är dum i huvet? Jag går inte på sånna här säljtrick. Men bara för att jag hade valt (dumt nog) på aftonbladet att tro att jag kan vinna ett presentkort på ICA för 10.000 kr så har jag blivit utsatt för sjukt många säljare och den ena är värre än den andra. Dock måste jag säga att jag är nöjd med den första säljaren som ringde som jag troget lyssnade på tills hen hade pratat till punkt. Jäklar vad de kan babbla, hur orkar man säga samma ramsa på flera A4:or hela dagarna till folk. Det är ju som att jag skulle ringa folk och berätta samma bellmanhistoria om och om igen, jag skulle troligen skjuta mig själv om jag hade ett sånt jobb. HAHAHA. Jaja, jag kommer att försöka avregistrera mig från alla bolag som kontaktar mig, om jag nu hittar fram till dem...

Har telefonförsäljare från 0757700905 ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0757700905 kan även skrivas som 075-7700905 eller 0757-700905.

Internationell formatering av numret:
+46757700905
0046757700905

Telefonnummer som liknar 0757700905