Har 08-124 536 56 ringt dig?

Numret verkar tillhöra svårt att uppfatta.

Numret leder till Stockholm och använder operatören Cellip AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 5969 personer sökt efter numret.

30 kommentarer för 08-124 536 56

16 Aug 17 kl. 11:09

Skorstens?

Kommentar från Hellsingborg:
Väldigt otydligt samtal där en kille sa att de hade en sotare i området och undrade vilken dag som passade bäst för att de skulle komma och kontrollera. De skulle kontrollera bakom köksfläkten och nåt annat som jag inte uppfattade. Sa att jag måste kolla upp det, han skulle återkomma.... Kändes väldigt skumt....

25 Oct 16 kl. 20:44

svårt att uppfatta

Kommentar från En i Sollentuna:
Låtsas vara vår vanliga sotare och vill komma och sota skorsten och imkanaler. Vill boka tid på en gång.

24 Oct 16 kl. 13:42

http://www.shisab.se

Kommentar från Eva i Sollentunta:
Väldigt "på" säljare som direkt ville boka in en tid utan att ge sig tid att förklara närmare. Jag bad om att få information via mail, men han sa att han inte hade befogenhet att skicka ut info. När jag bad att få ringa tillbaka när jag kollat upp om vi behöver sota så sa han att det kunde vara svårt att nå dem "eftersom numret går till en växel." Mycket skumt, kommer inte att svara nästa gång han ringer.

11 Oct 16 kl. 17:32

länk till varning

Kommentar från m:
https://mitti.se/manga-samtal-om-dyra-sotarfakturor/

11 Oct 16 kl. 17:27

Shisab.se????

Kommentar från Misan:
Tydligen en sotare i Haninge som behöver kunder. Har bott i kommunen i 44 år och aldrig hört talas om dessa. http://www.shisab.se/start.html Har NIX, men det struntar de i. Påtalade att jag redan haft sotarn här (den riktiga alltså) vilket han började ifrågasätta.. Tyvärr så ringde han efter deras kontorstid så jag får ringa företaget imorgon och fråga vad de pysslar med..

16 Sep 16 kl. 11:12

svårt att uppfatta

Kommentar från Stjimmy:
Människan som ringde kunde inte svara på frågorna ställde. Tex hur fick ni mitt nummer. Ett svar var vi har avtal med fastigheter i området. Hur kan ni ha det blev då min fråga på de. Eftersom jag bor i ett villa område med bara privatfastigheter. Bokade inte!

14 Sep 16 kl. 10:19

Kisab

Kommentar från Daniel:
Oserös sotare som ringer till mobilen och säger att de kommer och sotar nästa vecka. Frågar därefter om det passar bäst på för- eller eftermiddag. Ingen tidigare kontakt med företaget i fråga, men de försöker ge intryck av att vara vår ordinarie sotare. Klar bluffkaraktär!

21 Aug 16 kl. 22:24

Shisab

Kommentar från Johan:
Hade två missade samtal på hemtelefonen och nu blev jag uppringd på mobilen trots att båda numren är spärrade i NIX-registret sedan länge. En man säger "Det är från sotaren, vi är i ert område nu, och som fastighetsägare behöver du rengöra ventilationskanalerna". När jag fått reda på företagsnamnet Shisab.se och jag sa att jag skulle göra en anmälan hos DM-nämnden la han bara på luren.

19 Aug 16 kl. 13:00

svårt att uppfatta

Kommentar från .:
Jättekonstigt samtal om att få komma och sota och fixa våra fläktar. Vill att jag bekräftar vart jag bor och frågar när det passar att komma.

18 Aug 16 kl. 13:03

Misab sisab eller nåt sånt

Kommentar från HS:
Ville sota köksfläkt och frånluft i badrum. Att de kom till mitt område nästa vecka ville boka en tid som skulle passa. Jag undrade varför när sotarn var hos mig för inte så länge sedan. Då la han på.

11 Aug 16 kl. 19:59

Uppgav inte

Kommentar från Jens:
"Hej, ska bara stämma av om sotningen av tilluftskanaler till bl.a. våtrum. Vi är i ditt område snart och undrar när vi ska komma." ???? Jag har inte varit i kontakt med dom, jag har NIX, ,,, jag bara undrar vad dom vill IGENTLIGEN. VARNING såger jag....

11 Aug 16 kl. 10:17

svårt att uppfatta

Kommentar från FreeAnt:
Märkligt samtal. Ingen som haft inbrott efter samtalet? Frågade om vi jobbade på dagarna...

08 Aug 16 kl. 11:15

Kisab

Kommentar från Johan:
Vill komma och sota "kommer att vara området nästa vecka". Jag påtalar att vi har Nix på telefon. Han lägger på direkt.

03 Aug 16 kl. 11:25

svårt att uppfatta

Kommentar från Linus:
Som andra, samma dialog och var svårt att höra. Ungefär "Vi har pratats vid tidigare. Vi har sotare i ditt område nästa vecka, sotning luftvägar kök, ska vi komma förmiddag eller eftermiddag?" Nja

21 Jul 16 kl. 13:30

shisab

Kommentar från nixad:
Har inte haft med www.shisab.se att göra tidigare. Trots det ringer dom både nixad hemtelefon och mobiltelefon. Jag påtalade detta och han "skulle göra en notering".

12 Jul 16 kl. 20:26

svårt att uppfatta

Kommentar från Tbo:
Han störde mig också, utger sig vara sotare av frånluftkanaler.

08 Jul 16 kl. 14:58

Lyssnade inte.

Kommentar från Sotarn:
Mycket oseriös försäljare. Svarade bara för att avpolletera honom. "Vi har sotare i området i nästa vecka." "Vad vill du sälja?" "Inget, vill erbjuda bla, bla, bla..." "Och det kostar mig?" "I så fall kostar det 1195." "Alltså vill du sälja något, vilket är jättekonstigt för att 1, jag har godkännande på att sköta sotningen själv och 2, det här numret är nixat av den anledningen att jag vill inte ha försäljare som ringer på det här numret!" Där lade han på luren. Mycket oseriös som sagt.

28 Jun 16 kl. 17:10

svårt att uppfatta/Sisab eller dylikt

Kommentar från Nicke:
Ville komma och sota/rengöra imkanaler och undrade vilken tid som passade. Bad dem fara....

27 Jun 16 kl. 12:43

Kisab

Kommentar från Lasse:
Hävdar att de ska sota frånluftkanaler. Säger att de gör detta på min gata snart och ber mig välja förmiddag eller eftermiddag. Bad honom vänligen dra åt h-vete!

22 Jun 16 kl. 17:49

Kisab sotning

Kommentar från Vivianne:
Man: "Jag ringer angående vårt tidigare samtal om sotning." Jag: "Vi har inte pratat förut." Man: "Men vi har sotare i ditt område nu." Jag: "Jag är anmäld till NIX och vill inte bli uppringd av säljare." Man: "Tack och hej leverpastej." Häpp.

03 Jun 16 kl. 14:22

svårt att uppfatta

Kommentar från Lars Andersson:
Att en av mina hyresgäster bokat rensning av im kanaler. Blev väldigt förvånad och ville kolla med min hyresgäst och nu går det inte att få tag på dom

02 Jun 16 kl. 14:00

svårt att uppfatta. Sysab?

Kommentar från Bengan:
Försökte sälja in sotning av ventilationskanaler. Pratade otydligt. Fick fråga om flera gånger. Frågade varför de ringde när jag har NIX. Bad då om ursäkt (?).

31 May 16 kl. 15:13

svårt att uppfatta

Kommentar från Andreas:
Frågar när sotaren ska komma som om att det är något jag måste tack ja till. Fult spel.

17 May 16 kl. 17:41

Kisab

Kommentar från Kerstin:
Att de ville rengöra vår kanal från köksfläkten, men väldigt otydlig och luddig i språket. Jag fick fråga flera gånger innan jag förstod vad han menade.

10 May 16 kl. 15:50

svårt att uppfatta

Kommentar från daniel:
"Erbjuder" sotning av ventilationskanal vilket låter tämligen bakvänt. Slänger sig med begrepp som de i praktiken skulle ringa från kommunen och ha någon forma av laga rätt eller mandat. Rätt störigt samtal på knackig svenska och det är inte omöjligt att någon hade kunnat blivit lurad av försäljaren. Klart tveksam metod enligt mig.

20 Mar 16 kl. 12:16

svårt att uppfatta

Kommentar från Gunnem:
Ringt flera gånger. Senast lagt på i örat på mig

21 Feb 16 kl. 20:09

svårt att uppfatta

Kommentar från Pension:
Vill sälja in rådgivning kring pensioner, troligen företag som ska "hjälpa" dig o placera PPM sparande. Lägg på !

04 Feb 16 kl. 08:22

svårt att uppfatta NMA?

Kommentar från blom:
vill informera om försäkringar blabla

31 Aug 15 kl. 00:26

svårt att uppfatta

Kommentar från Inken:
uppfattade inte vad han ville!!!

30 Aug 15 kl. 23:24

svårt att uppfatta

Kommentar från Inken:
omöjligt att höra vad han ville.

Har telefonförsäljare från svårt att uppfatta ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0812453656 kan även skrivas som 08-12453656.

Internationell formatering av numret:
+46812453656
0046812453656

Telefonnummer som liknar 0812453656