Har 08-403 006 22 ringt dig?

Numret verkar tillhöra Lotteri.

Numret leder till Stockholm och använder operatören IP-Only Networks AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 2179 personer sökt efter numret.

18 kommentarer för 08-403 006 22

14 Sep 17 kl. 15:16

Lotteri

Kommentar från O:
Lurendrejeri. Uppger sig vara ett lotteri företag och säger att man är garanterad vinst efter att jag ska ha deltagit i en blankett, vilket inte stämmer. Krävde 780 kr månaden för att få ett vinstpaket med vinstgaranti. Frågade tjejen i telefonen så många frågor att hon tillslut fick slut på svar och la på!

24 Aug 17 kl. 12:00

Lotteri

Kommentar från Fenix:
Gick så klart på detta... Men jag gick in på deras sida garantilotto.com. Där har dom en chatt (en pratbubbla nere i högra hörnet). Jag skrev med en kille där som gav mig ett nummer till kundservice. Genom att prata med en tjej där så lyckades jag ångra mitt köp. Men dom fortsätter försöka sälja in sig även då så var hårda! Jag kontaktade även polisen för råd och dom så att man har rätt till sina 14 dagars ångerrätt. Får man hem en faktura ändå så kan man kontakta polisen eller en konsumentombudsman för hjälp om att bestrida fakturan sa dom.

23 Aug 17 kl. 17:33

Lotteri

Kommentar från Bella:
Vart kan man kontakta dom som ringde och säga upp sig? Råkade gå med på skiten ju

21 Aug 17 kl. 18:03

Lotteri

Kommentar från SK:
fick samtalet samma som er en tjej i telefon som var väldigt seriös och glad, dum som jag var gick jag på det och gick med i en av dom där vinsterna. Hur kontaktar man dom o säger upp skiten har varken fått mail eller sms som dom sa att jag skulle få.... HJÄLP

14 Aug 17 kl. 14:00

Lotteri

Kommentar från AR:
Sa att jag garanterat hade vunnit pengar i lotteriet jag var med i förra året, som jag själv inte minns.. när han förklarar allt vad det handlade om och jag sedan avbröt han och sa jag är inte intresserad men tack ändå. Började han dum förklara mig och fråga ut mig varför jag tacka nej till pengar.

14 Aug 17 kl. 12:45

Lotteri

Kommentar från Tim:
Andra gången de ringde mig nu. Lika pushig och otrevlig denna gången. Vet heller inte hur de får tag på mitt nummer då jag har whitelistat den??

14 Aug 17 kl. 11:49

Lotteri

Kommentar från Baaaaaatman:
"Hej! Du har blivit utvald som en vinnare i ett lotteri där potten ligger på 20 miljoner kronor!" Så svarade jag att jag inte har något minne av det så sa han att jag deltog förra året. Jag var 13 förra året. La på på direkten :')

11 Aug 17 kl. 18:54

Lotteri

Kommentar från Fjodor :
Jag la på men då ringde han upp igen och bad om ursäkt att hans internet hade lagt på.

07 Aug 17 kl. 18:42

Lotteri

Kommentar från Bato:
Lät han faktiskt tro övertala mej..o sen sa jag att jag är ganska tät..jag vill skriva över pengarna till han om han betalar mej 499 kr..han var helt ställd😂

04 Aug 17 kl. 13:55

Lotteri

Kommentar från Angelica:
Fick ett samtal från Alexander Eriksson i Spanien, lät jättebra, hade varit med i en undersökning och var speciellt utvald för en kampanj i 4 månader, han va vinstambassadör, INTE säljare. Ringde lotteri inspektionen - INTE seriöst. Saknar tillstånd osv, polisanmält. När han ringer igen svarar jag inte. Rekommenderar ingen att svara!

23 Jul 17 kl. 15:16

Lotteri

Kommentar från Palle:
Helt oseriös, "Christer Andersson" utger sig för att vara din vinstcoach, vilket skämt

21 Jul 17 kl. 14:49

Något "Lotteri"

Kommentar från S:
Ringde som och sa(som till alla andra) att jag hade vunnit, så efter ett tag avbröt jag honom VÄLDIGT snällt och sa att jag inte behövde något extra och att jag hade det bra som jag har det. Då blev han förnärmad och sa "skyll dig själv" och la på. Mycket oseriöst, speciellt när man försöker vara trevlig mot idioterna som ringer, fattar att det är deras jobb och att de måste. TRÅKIGT.

19 Jul 17 kl. 16:43

Lotteri

Kommentar från Han sa att jag komma att vinna 20 miljoner kr om jag köper lotto.:

14 Jul 17 kl. 18:15

Lotteri

Kommentar från KN:
Fick också ett sånt samtal. Han malde om att han var seriöst eftersom han hade mitt personnummer och adress mm. Han va ingen säljare utan en vinst ambassadör. Hade också tydligen varit med en undersökning för ett år sen. Jag stod på mig och att tröttna och sa att han inte hade tid med mig för att han skulle ringa fler som hade vinst garantier. Dessa är jäkligt skickliga. Men lägg på man blir bara lurad.

13 Jul 17 kl. 11:25

Lotteri

Kommentar från Pb:
Ringde och gratulerade mig för en vinst som jag vunnit från en tävling som jag var med i tydligen för ett år sedan, konstigt då jag inte alls har ett minne av att jag deltagit...

12 Jul 17 kl. 17:14

Lotteri

Kommentar från Linnea :
Hann ringde och gratulerade att jag var en av få utvalda som vunnit en fördelaktig prenumeration på ett månadslotteri. Tydligen hade jag deltagit i en tävling på nätet förra året därför kom jag inte ihåg 🙂 När jag ville läsa alla villkor innan jag bestämde vilken storlek på lotterpaketet så sa han att hann inte hade tid med mig och att jag va dum som tackade nej till garanterade pengar, en pott på 20 miljoner. Känns inte direkt så seriöst!!

12 Jul 17 kl. 15:34

Lotteri

Kommentar från MG:
Samma här, vet inte att jag deltagit i något och ändå har jag vunnit. Mysko

06 Jul 17 kl. 16:08

Lotteri

Kommentar från JB:
Grattis-samtal om något lotteri jag inte känner till att jag deltagit i.

Har telefonförsäljare från Lotteri ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0840300622 kan även skrivas som 08-40300622.

Internationell formatering av numret:
+46840300622
0046840300622

Telefonnummer som liknar 0840300622