Har 08-446 803 96 ringt dig?

Numret verkar tillhöra CSN.

Numret leder till Stockholm och använder operatören Voxbone SA.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 2296 personer sökt efter numret.

39 kommentarer för 08-446 803 96

12 May 17 kl. 17:46

Radio rix

Kommentar från 🙄:
Ville att jag skulle rabbla upp massa ord för mannens könsorgan och påstodd att jag kunde vinna 10000

19 Feb 17 kl. 22:52

CSN

Kommentar från Jens:
Någon jävla idiot tjej som påstod sig vara från CSN som ringde mig halv 10 på kvällen idag och det är söndag verkligen troligt va Ne Hahaha skulle dra in mitt studielån och bla bla bla och att dom tyckte jag skulle söka jobb på mc eller Seven eleven ist så skällde ut idioten och sa att dom kanske borde granska sitt äckliga system ist och sen bad jag henne fara flyga åt helvete och sen klicka jag.... varför lura folk på detta visset så jäkla dålig stil fattar dom inte att dom kan förstöra föra andra på detta visset?.?.

15 Jun 16 kl. 22:54

prankster

Kommentar från offret:
ringer genom en hemsida och föröker skoja med en

12 Apr 16 kl. 00:47

CSN

Kommentar från Kille som skrek på en busringningsrobot:
Det är en busringningstjänst. Det enda du behöver oroa dig över är din bekantskapskrets...

02 Apr 16 kl. 00:52

CSN

Kommentar från EH:
Rinde 00.35 på blocketanons och svamlade om pruta mm. Jag sa återkom i morgon. Han la på.

31 Dec 15 kl. 20:10

CSN

Kommentar från Hej:
Margareta spammson

11 Oct 15 kl. 21:00

dator

Kommentar från ingen:
Det är tydligen ett program på datorn, så den som ringer är antagligen någon man känner

30 Sep 15 kl. 01:22

CNS

Kommentar från Keivan:
Påstod att hon hette Margareta Svensson och sa att jag hade för hög frånvaro, dom skulle dra in mitt studiebidrag och även skicka en räkning som återbetalning för alla missade "lektioner" så jag frågade hur mycket det skulle bli isåfall då sa hon bara att jag inte kunde Överklaga. Jag har ju jävligt mycket frånvaro men jag ligger ändå stabilt med betygen så man blev ju ändå lite fundersam/orolig.

20 Sep 15 kl. 21:41

Syssling

Kommentar från Jag heter T och bor i Mälardalen:
Ja, det är samma som alla andra kommentarer ovan, började tjabba med min son, 11 år, sa han var syssling, jag tog luren, då var han syssling med mig också, vilket jag tyckte var ganska intressant. En förvirrad själ som försöker lura människor på pengar. Synd han får fortsätta och trakassera folk

14 Sep 15 kl. 03:45

Kommentar från J:
Ringde och sa att han bor i samma port som jag och tappat bort sin hund. Sa att jag måste hjälpa honom annars blir flickvännen galen. Så han bad mig att ropa i trappuppgången efter hunden som han sa hette kuken....

06 Sep 15 kl. 14:14

CSN

Kommentar från wahid:
Dom ringde vid 18:45 och sa att jag hade för hör hög frånvarå från skolan och att dom skulle dra in min csn och måste betalla tillbaka csn pengar som jag har fått tidigare utan att svara på mina egna frågor, jag tycker det e fruktansvärt onödig att förslka lura folk helt enkelt. Så fuck you!

27 Aug 15 kl. 22:10

norrmalmspolisen

Kommentar från Sixten S:
Han sa att han var från polisen och att dom hade tagit hand om en person som var helt utslagen o som hade uppget mig som kontaktperson o att jag skulle komma o hämta personen i fråga vid en adress i stockholm. Försökte ringa upp fick inget svar. Kontaktade polisen o dom hade fått in flera anmälningar på detta nummer. Fyfan va trött jag blir på idioter som bara lurar folk.!

17 Aug 15 kl. 23:55

radiotjänst

Kommentar från jnaz:
Oberald räkning och när jag mena på att så är inte fallet så blev han uppkäftig och börja svära. -lever du på stenåldern som bara har en tv hemma!? Kommer att anmäla detta samtal.

12 Aug 15 kl. 22:13

Radiotjänst

Kommentar från Morimner:
Påstod att jag inte betalade ! Började svära ! Citera Bibeln ! Kommer polisanmäla samtalet

24 Jul 15 kl. 04:48

komunen

Kommentar från uppsala:
sa att han var från kommunen och att någon vattenledning gått, ville kolla så att det inte var hos mig problemet låg! Ville att jag skulle spola och lyssna på ljudet..... sondag, 7.12.2014 kl 20.50

21 Jul 15 kl. 19:03

syssling???

Kommentar från scapeknight :
Ringde min dotter hette mats skull bjuda på fika och skulle betala. Dotter var vaken och frågade vem han sökte då växlade mats taktik och sa han ville ha pengar då lade dotter på luren och blockerade nummret.

15 Jul 15 kl. 21:45

Norrmalmspolien

Kommentar från bajs:
Hade också tydligen en utslagen kompis på polisstationen ...

14 Jul 15 kl. 22:01

CSN

Kommentar från Anonym:
Dom ringde och sa att jag hade för hög frånvaro i skolan och att dom skulle dra in mitt studiebidrag och att jag skulle bli återbetalningsskyldig och jag var för dålig i skolan och att mina studier var dålig så en drastisk åtgärd skulle göras vilket var att mitt studiebidrag skulle bli indraget från o med nästa månad, och då frågade jag föralltid? då svarade de inte.. så fort man ställde ngn fråga till de var det som om de inte hörde den.. desutom rignde de till mig kl 21.45. tror inte att CSN använder sådana ord eller skulle ringa så sent.

14 Jul 15 kl. 06:33

CSN

Kommentar från Frida :
En tjej ringde mig nyss på detta nummer och sa att dom skulle dra in mitt studiebidrag , pga hög frånvaro(jag har nästan ingen frånvaro i skolan), hon sa också att jag skulle bli återbetalningsskyldig och att jag var dålig i skolan. också sa hon att jag inte ska bara ledsen, utan att jag kanske kunde extrajobba på McDonalds eller seven eleven? Hon svarade inte på mina frågor, hon sa bara sitt. jag tror inte att jag pratade med en riktig person, utan jag tror dom spelade upp vad den skulle säga. Det är bara nån som "'skojjar" och lurar folk på det här numret.

10 Jul 15 kl. 11:47

Radiotjänst

Kommentar från Frazze:
Påstod att dom var från radiotjänst och började predika från Bibeln att jag var en lögnare om jag sa att jag ej hade tv m.m hemma.. Lät som typ Jehovas eller så..

10 Jul 15 kl. 03:32

Avlägsen släkting..?

Kommentar från Musse :
Fick samtal från någon Mats för 10 minuter sedan på detta nr. Påstod sig att han hade forskat och vi var "sysslingar". Nåja han ville ses och betala för fikan. Verkar vara nån skojjare. Men men...

09 Jul 15 kl. 17:14

Kommunen

Kommentar från Kommunen jobbar ÖT:
Nån snubbe som sa att han var från kommunen och att någon vattenledning gått, ville kolla så att det inte var hos mig problemet låg! Ville att jag skulle spola och lyssna på ljudet, fattade då att det var nån pajas som ville ha kul!

07 Jul 15 kl. 11:36

CSN

Kommentar från Oscar:
Vill även tillägga att jag har noll frånvaro i skolan på kommentaren under !

07 Jul 15 kl. 10:34

CSN

Kommentar från Oscat:
Dom ringde och sa att jag hade för hög frånvaro i skolan och att dom skulle dra in mitt studiebidrag och att jag skulle bli återbetalningsskyldig och jag var för dålig i skolan, tror inte att CSN använder sådana ord... Hon sa även att hon heter Margareta Svensson

02 Jul 15 kl. 11:57

Kommentar från Skövde!:
De ringde mig för två minuter sedan. Svara inte! Googlade numret och fick reda på bra info tack vare denna sida. Nu är numret blockerat!

30 Jun 15 kl. 15:36

Sex

Kommentar från Anonym :
Dom ringe mig och vill köpa sex från mig och jag är en 17åring elev som går i gymnasium.

21 Jun 15 kl. 13:59

CSN

Kommentar från Nina:
Ringde och sa att jag varit en extra duktig elev och undrande vad de skulle kunna göra för att motivera mig ytterligare i mitt arbete. Ringde klockan 22:20, varför skulle CSN göra det? Dessutom gick jag ej i skolan i Stockholm så ett 08-nummer borde inte kontakta mig angående detta. Riktigt lurt!

11 May 15 kl. 01:39

vet ej

Kommentar från Johan:
ringde mig 0400 lördag natt!!!! Vad är det för fel på folk? Klyforna ökar i fyra år och nu bor vi i Zambia eller? skit land.

04 May 15 kl. 01:32

radio rix

Kommentar från Fryken:
Sa att jag var med i en jackpottävling där de ringde runt folk på måfå och jag kunde vinna 10 000. Började ställa frågor

24 Apr 15 kl. 05:21

ekens katthem/peankster.se

Kommentar från lena:
Personen så sig ha fått in min katt till katthemmet och att de just höll på att avliva den. Mycket obehagligt!

04 Apr 15 kl. 08:51

Tullverket

Kommentar från Hederlig:
Ett paket innehållande stora mängder knark hade adresserats till mig. En polispatrull skulle komma inom 30 minuter och göra husrannsakan. Om ingen var hemma vid denna tidpunkt så skulle dom bryta sig in.

03 Apr 15 kl. 14:17

Norrmalmspolisen

Kommentar från Ej nollåtta:
ringde för fem minuter sedan, sa att det var från norrmalmspolisen och att de hade en berusad man som uppgett mitt telenr, personnr och namn som närmast anhörig, de hade inte plats och sa att han måste sova ruset av sig hemma hos mig så det var bara att komma och hämta honom. Jag svarade med att detta är på skämt jäkla nollåttor jag känner ingen i stockholm hejdå! Skumt.

03 Apr 15 kl. 09:08

Karolinska sjukhuset

Kommentar från Jessica:
Dem har ringt mig två gånger tidigare idag och nyss svarade jag. Eftersom rösten lät som en robot så tänkte jag direkt att det var busringning. Dem sa att mitt namn kommit upp i ett klamydiaspår och började ställa frågor om jag haft sex de senaste 2 månaderna, om jag tagit penis i mun och rumpa, även om min vargina var rosa och om jag haft flytningar. Jag la bara på och tänkte "Jag har inte varit med någon från Stockholm så detta stämmer inte". Sökte upp numret och hittade denna sidan. Så varning alla människor!!!

02 Apr 15 kl. 17:40

Karolinska Sjukhuset

Kommentar från MacGyver:
Fick just ett samtal kl. 23.26 av nån som kallade sig för Jan Almgren från Karolinska Sjukhuset. Svarade inte men han lämnade ett meddelande i röstbrevlådan. Han sa något om att de följer upp ett spår avseende klamydia och att mitt namn dykt upp som de måste följa upp. Han bad mig att återkomma till Karolinskas telefonväxel när han har telefontid mellan åtta och tio. Vettefan om det var på morgon eller kväll men antar på morgonen och då undrar man varför han har telefontid mitt i natten :/ Kändes som att han läste på innantill och känns skumt rakt igenom.

01 Apr 15 kl. 22:04

CSN

Kommentar från Inganamnhär:
De ska dra mitt csn, inte varit bra i skolan och jag har skolkat en hel del.

31 Mar 15 kl. 04:48

Kommentar från Gillar sömn:
Dom ringde och väckte mig 3 på natten och sa att dom var ifrån polisen och att någon uppgett mig namen, dom sa att dom inte hade plats för honom och att jag var tvungen att åka och hämta honom. Då la jag på, för hoppas fan polisen i Stockholm har plats om det skulle behövas. Blev nådigt less då man ska upp klockan 5 och försov sig lite pga detta. (Har svårt att somna om)

30 Mar 15 kl. 07:09

Karolinska sjukhuset

Kommentar från Gustaf:
Dem sa att ja hamnade i ett klamydiaspår och att dem skulle skivka en avy på 8000-10000 kr för att jag legat med fel personer. Fattar ingenting, kanske var busringning men bra att rapirtera

26 Mar 15 kl. 23:46

Kommentar från Kul skämt.. :
Stackars människor som går på detta. Påstod att dom var från tv och radiotjänst och försökte få mina personuppgifter. Väldigt kul skämt då jag redan betalar, hörde även en massa människor som gapade om andra "skämt samtal" i bakgrunden. Väldig kul...

25 Mar 15 kl. 20:57

Kommentar från En som inte gillar skämt:
Skämtade om att de ringde från Arlanda postterminal och så att de hade ett brev till mig som deras knarkhundar reagerade på. Sa att polisen kommer inom 30 min. Varnade säkert för att jag skall hinna slänga allt jag har hemma... :-)

Har telefonförsäljare från CSN ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0844680396 kan även skrivas som 08-44680396.

Internationell formatering av numret:
+46844680396
0046844680396

Telefonnummer som liknar 0844680396