Har 08-509 332 01 ringt dig?

Numret verkar tillhöra IP-Only telekommunikation meteors AB.

Numret leder till Stockholm och använder operatören TelaVox AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 210 personer sökt efter numret.

6 kommentarer för 08-509 332 01

07 Oct 17 kl. 05:53

telekomdentle one

Kommentar från EVA Andersson :
Ja vill avsluta så kommwrxdet mer försändelse. Nu räcker det De har nummer 08 50933201 Ring mig på 08888971 Eller på mobil 0707991672 Ber om hjälp att gå tag på Dentle one.

07 Oct 17 kl. 05:45

dentle one

Kommentar från Eva Andersson :
Har vill avsluta ock de sänder igen Har telefonnummer 08 950933201

17 Oct 15 kl. 09:01

Dental

Kommentar från Stefan:
Dental ringde mig och pratade om att jag vunnit någonting och jag fortsätter lyssna. Sedan pratar säljaren om ett välkomstpaket för 20 kr med en el tandborste och 5 refillpaket med 2 tandborsthuvuden. Jag frågar om detta är något som jag måste göra och ifall jag kan avsluta abonnemanget när som helst. Säljaren skrattar och säger nej du måste inte, fast du kan avsluta abonnemanget när du vill genom email eller samtal. Jag går därför med på detta även om jag inte är särskilt intresserad. När jag får mitt välkomstpaket försenat hem till mig. Jag skickar mail om att jag vill avsluta abonnemanget och skicka tillbaks produkten oöppnad. Får inget svar. Ringer de och säger att jag vill avsluta och de säger att man har 14 dagar på sig att avsluta vilket jag aldrig hade då produkten var försenad och de svarade inte ens på mitt mail. Hon jag pratar med då säger att hon ska lyssna på samtalet då jag vet att säljaren som jag pratade med första gången gjorde det klart att jag kan avbryta när som helst. Hon säger att hon ska lyssna på samtalet och återkomma. Två veckor går och hon har inte återkommit. Ringer tillbaks och pratar med en annan därifrån. Hon spelar upp samtalet direkt men inte hela utan bara den biten när de vill att jag ska bekräfta avtalet. Man hör hur säljaren pratar sjukt snabbt för att jag inte ska höra hur det egentligen går till. Jag svarar mm och ja under samtalet då jag redan hört det viktigaste innan, att jag kan avsluta detta när jag vill. Nu ska de skicka de 5 refillpaketen ändå och jag ska betala utan att ens ha öppnat eller vill ha de och jag kan inte ens skicka tillbaks den till de. SVIN!

01 Jul 15 kl. 07:04

dental

Kommentar från camilla:
Dental ringde och ville jag skulle få två el tandborstar utan kostnad bara frakt på 20 kr st och jag kunde säga upp det när jag ville och när ja väll sa upp det så ville de lura på mig att fortsätta de skulle sänka kostnaden men jag sa nej tack då kläcker de ur sig att då fick jag skicka tillbaka tandborstarna oanvända och detta står inte någonstans i Köp villkoret fy fan säger jag arg som ett bi nu

19 Apr 15 kl. 00:33

IP-Only telekommunikation meteors AB

Kommentar från Åke Blomqvist:
En försäljare som upplyste oss om att vårt abonnemang gått ut i mars. Detta som skäl att få sälja in ett nytt. En fruktansvärt enveten telefonförsäljare som inte slutade när vi bad honom. En bluffmakare. Vi har haft ett tele2 abonnemang i tio år, och han påstår att det gått ut. En skojare som fabriserar!

18 Apr 15 kl. 23:31

IP-Only telekommunikation meteors AB

Kommentar från Åke Blomqvist:
En försäljare som upplyste oss om att vårt abonnemang gått ut i mars. Detta som skäl att få sälja in ett nytt. En fruktansvärt enveten telefonförsäljare som inte slutade när vi bad honom. En bluffmakare. Vi har haft ett tele2 abonnemang i tio år, och han påstår att det gått ut. En skojare som fabriserar!

Har telefonförsäljare från IP-Only telekommunikation meteors AB ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0850933201 kan även skrivas som 08-50933201.

Internationell formatering av numret:
+46850933201
0046850933201

Telefonnummer som liknar 0850933201