Har 010-550 46 10 ringt dig?

Numret verkar tillhöra ventilationsfirma.

Numret leder till Lokalt direktval till företagsväxlar och använder operatören InfraCom Communications AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 1175 personer sökt efter numret.

7 kommentarer för 010-550 46 10

16 Jun 17 kl. 14:00

ventilationsfirma

Kommentar från Mikael:
Han sa vad han hette och vilken firma. Jag sa- Hej. Han sa- Är det Mikael Jag sa..- jag är INTE intresserad. Han sa. - Det var inte frågan. Jag la på.

13 Apr 17 kl. 12:27

ventilationsfirma

Kommentar från Magnus:
Fick ett samtal från ovanstående firma och min fru svarade. Tyckte det lät mysko eftersom det inte finns några krav på rengöring av ventilation. Lyckades ringa tillbaks och sade att det inte var något vi beställt så sade han att en granne hade gjort det och att de var i området. Sa då att vi inte var intresserade och då lade han på. Ej seriösa

13 Apr 17 kl. 10:24

ventilationsfirma

Kommentar från B:
Fick ett samtal ifrån detta nummer, bokade in en rengöring och fick min ventilation ren och fin för ett bra pris. :)

12 Apr 17 kl. 16:45

Eld och ventilation i Sverige ab

Kommentar från MM:
Callcenter som ringer för att boka in tider åt eld och ventilation i Sverige ab

12 Apr 17 kl. 14:56

ventilationsfirma

Kommentar från Jonas:
De ringde oss nyss och jag trodde i min enfald att det var vår vanliga sotare men det verkar det ju inte vara, ngn som kommer ihåg namnet på firman? De skulle skicka ett mail med uppgifter m.m. men ngt sådant har inte kommit. Och numret går ju inte att ringa upp...

11 Apr 17 kl. 16:41

ventilationsfirma

Kommentar från M:
Tjej som ringer och får det att låta som att de fått i uppdrag utav fastighetsägaren att komma hem till mig och rengöra ventilationen (som det brukar låta när besiktningsmän faktiskt ska kola ventilation i lägenheter på riktigt), frågar bara när det går bra att komma hem till mig, men talar inte om att de faktiskt säljer en tjänst utan försöker undvika att få de de ringer till att tro det. Får det att låta som de rengör ventilation på ett sätt jag inte kan göra själv när det precis är det det handlar om. Sanslöst oseriöst. När jag ifrågasätter hennes sätt att försöka pracka på folk en tjänst utan att tala om att det faktiskt är en tjänst börjar hon försöka förklara bort det. När jag pressat henne ett tag börjar hon säga att det är fastighetsägaren hon ska prata med och att det har skett ett "misstag i systemet". Det roliga är att hon innan det sagt att de har många andra "kunder" i mitt område. När jag frågar vad hon menar med kunder eftersom det vara finns hyresrättslägenheter i mitt område och eftersom hon sa att hon egentligen vill prata med fastighetsägarna säger hon "ja...område... menar ju östersund". Anmäl.

11 Apr 17 kl. 14:43

ventilationsfirma

Kommentar från micke:
Firma X erbjuder sig att rengöra köksfläkten. Säger att man måste göra detta, det stämmer dock inte. Finns inget lagkrav på det. numret går inte att ringa upp, därför verkar det skumt.

Har telefonförsäljare från ventilationsfirma ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0105504610 kan även skrivas som 010-5504610 eller 0105-504610.

Internationell formatering av numret:
+46105504610
0046105504610

Telefonnummer som liknar 0105504610