Har 08-124 106 68 ringt dig?

Numret verkar tillhöra Kroknäbbar.

Numret leder till Stockholm och använder operatören Applion Nordic AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 554 personer sökt efter numret.

12 kommentarer för 08-124 106 68

18 May 23 kl. 11:33

Okänt

Kommentar från Mikael:
Bedrägeriförsök. Engelsktalande person som blir väldigt arg när man ifrågasätter honom. Pratar om pengar investerade i crypto valuta, men kan inte ge några uppgifter. Dock ville han gärna ha uppgifter från mig. Löjlig person som blir arg och får ett mycket dåligt språk och försöker skrämma dig, vilket han verkligen inte lyckades med. Jag slog säkert ihjäl 30minuter av hans tid bara för jag tyckte det var skoj att bråka med honom.

03 Apr 23 kl. 18:00

????

Kommentar från Göran:
Har NIX men det verkar don skita i.

15 Mar 23 kl. 20:19

Kommentar från Elis svetzen:
Jag mår illa av denna terror, jag har varit tvungen att byta nummer flera gånger på grund av dessa as!

14 Mar 23 kl. 10:07

IDIOTER

Kommentar från Gastuben:
Hoppas att dessa skojare dör en plågsam död! Och ja, jag menar verkligen det!

13 Mar 23 kl. 18:40

Kroknäbbar

Kommentar från Kåcke:
Usch och fy… jag vill bara kräkas på skiten. Går det inte att införa skottpengar på dessa dårar? Går det inte att sätta stopp på detta på något vis?

13 Mar 23 kl. 18:37

Dårar

Kommentar från Snäller:
Vad kan man göra åt denna terror? Jag kan inte byta nummer då jag är företagare och det är mitt enda nummer. Hur får man stopp på detta elände som dagligen plågar mig och mina anhöriga, det måste gå att få stopp på detta helvete, för jag pallar inte med det här längre nu.

13 Mar 23 kl. 17:37

Kommentar från Püng:
Kroknäsa… jag är helt säker på att det var en kroknäsa! Jomen… det var en kroknäsa och det är jag 100% säker på.

13 Mar 23 kl. 17:34

Kommentar från Fille:
Man undrar ju vad dom jävlarna vill egentligen? Om packet åtminstone kunde lära sig att prata Engelska så man förstod vad dom vill, men i deras äckliga hemland så finns det väl knappast några skolor, det enda dom kan är ju att lura av folk pengar, våldta och elda bilar, ja jag börjar bli trött på det här samhället nu, det är bara en massa jävelskap och lurendrejerier, vart har alla ärliga Svenska arbetare tagit vägen, vart har Sverige tagit vägen egentligen, är det så här vi vill att det ska vara, folk från andra länder som ringer och medvetet vill lura av dig pengar, den där Tysken med mustach hade kanske inte så fel, jag har nu i tre års tid blivit trakasserad av dessa icke svensktalande individer, jag måste ju kunna få ha en telefon utan att bli utsatt för dessa terrorister som dagligen ringer och stör en, fy fan vad trött man blir på skiten!!!!

13 Mar 23 kl. 17:10

Kommentar från Muppa:
Tänk om man ändå finge möta dessa amöbor öga mot öga, då skulle jag lägga alla mina 132 kilo bakom en rejäl smocka och golva den jäveln, nu har detta nummer ringt mig exakt 146 gånger under ett dygn, så nu börjar jag bli lite smått less på dom jävlarna… jag har fått nog nu!

13 Mar 23 kl. 17:06

Kommentar från Wigge:
Fyf-n vad jag hatar dessa parasiter, ringer och pratar dålig engelska med sin äckliga jävla brytning, varför köper dom inte ett rep och tar sigav daga istället för att terrorisera oss ärliga människor, må dom brinna i helvetet!

13 Mar 23 kl. 16:56

Kommentar från Chuck:
När ska detta helvete ta slut? Det rings från alla jävla länder och nu även nummer i Sverige… jag vill bara spy på den här skiten, varför kan dom inte bara lägga sig ner och dö!

13 Mar 23 kl. 16:08

Kommentar från Bögge:
Det lät som det var en kroknäsa, talade dålig Engelska med en äcklig brytning, jag är Svensk och jag talar enbart Svenska i mitt hemland, och kroknäsor ska man se upp med för dom är enbart ute efter att lura av dig pengar!! Pack

Har telefonförsäljare från Kroknäbbar ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare som ringer dig är ett tips att skaffa ett abonnemang som döljer numret för försäljare. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då inte hittar ditt nummer. Vi har testat olika abonnemang och kan rekommendera Hallon för detta. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Skaffa ett nytt abonnemang med dolt nummer .

Numret 0812410668 kan även skrivas som 08-12410668.

Internationell formatering av numret:
+46812410668
0046812410668

Telefonnummer som liknar 0812410668