Har 08-403 007 12 ringt dig?

Numret verkar tillhöra Modelhouse.

Numret leder till Stockholm och använder operatören IP-Only Networks AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 6355 personer sökt efter numret.

10 kommentarer för 08-403 007 12

23 Nov 18 kl. 13:37

Modelhouse

Kommentar från skojjarren:
Jag fick 100000 :- av dom

06 Oct 16 kl. 15:07

Modelhouse

Kommentar från Filippa Fava:
Fick ett jätte gulligt samtal av en som jobbade där, efter som min bästis hade varit där! Och då hade jag fått en gratis sminkning och fotografering där hos dom så ser jätte mycket fram emot mitt besök! Dom är inga telefonförsäljare utan Telefonbokare

23 Sep 16 kl. 10:59

Modelhouse

Kommentar från FZ :
Samma historier som ovan. Blev för två dagar sen uppringd v en Alicia. Jag var upptagen och sa att jag ej var intresserad. Dagen efter hade jag ett missat samtal från de. Blev återigen precis uppringd av de. (Hörde liksom ngn ovan ett pip i början av samtalet som indikerar på att det spelas in).Denna gång av en Sara som påstod att en av mina vänner varitförbi de på Vasagatan och betalat för sminkning o fotografering för upp till fem personer och lämnat mitt namn o nr. Jag frågade vad den vännen hette men det visste hon inte eftersom det var hennes kollega Alicia som hade tagit emot de. Jag bad henne ta reda på all info eftersom det ändå ju var Hon som ringde upp mig men hennes halvnervösa respons var att det kunde bli svårt då det var två hel dagar sen detta hände.. Jag googlade deras nr och famn precis alla dessa liknade kommentarer. Hoppas ingen stackare låter sig luras av de!

16 Sep 16 kl. 14:17

Modelhouse

Kommentar från alltid osminkad:
samma berättelse som föregående inlägg: verkar vara deras fula knep att säga att någon bekant har rekommenderad.

15 Sep 16 kl. 14:28

Modelhouse

Kommentar från TJE:
I picked up the phone stating my name, no one was in the other end, just a "beep" suggesting whatever I was going to say next would be recorded (or have been recorded?). Heard a lot about dodgy marketing companies using recorded name/voice for dodgy purposes. So I hang up ASAP.

12 Sep 16 kl. 17:05

Modelhouse

Kommentar från Hazal:
Tydligen en bekant hade rekommenderat mitt namn. När man frågar vem? Ger inger namn puhhhh

07 Sep 16 kl. 13:54

Modelhouse

Kommentar från Ida:
Ringde och påstod att en bekant till mig lämnat mitt nummer hos företaget. De erbjöd nu att jag tillsammans med en vän skulle få styling och sminkning samt fotografering. Jag undrade vem som lämnat mitt namn och telefonnummer. De svarade att det är någon/några som varit förbi och kallade sig "Sara med vänner"... Jag känner ingen Sara som bor i Stockholm svarade jag. Den enda Sara jag känner bor i Luleå och hon har inte varit här. Konstigt tyckte företaget... Konstigt tyckte jag, -som är ansluten till NIX! BLÄ -hatar telefonförsäljare!!!

05 Sep 16 kl. 10:53

Modelhouse

Kommentar från Hatarsånasamtal:
De ringde och sa att en bekant till mig (känner nästan ingen i sthlm och de som jag känner skulle inte ge vidare mitt nummer) hade gått till stylingen, så nu skulle jag kunna komma gratis med 5 vänner till make-up & fotoshoot. Visst, bad att återkomma och letade upp att de bl.a. försöker pressa ut pengar ur folk för dyra foton...

23 Aug 16 kl. 14:40

Modelhouse

Kommentar från Fatma:
De ringde och påstod att en vän anmälde mig till kostnadsfri styling. Känner dock ingen vän med det namnet så jag bad återkomma

08 Jul 16 kl. 19:46

Modelhouse

Kommentar från ABC:
Någon hade skrivit upp mig i en lista för en dag styling och fotografering, får ta med mig någon, familj, barn osv om jag vill... Svarade ok, återkommer o samtalet var klart med de..

Har telefonförsäljare från Modelhouse ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 0840300712 kan även skrivas som 08-40300712.

Internationell formatering av numret:
+46840300712
0046840300712

Telefonnummer som liknar 0840300712