Har 0921-21 40 52 ringt dig?

Numret verkar tillhöra Säkerhets***.

Numret leder till Boden och använder operatören InfraCom Communications AB.

De senaste 24 timmarna har 36 personer sökt efter numret 0921214052. Det kan tyda på att numret används av telefonförsäljare. Totalt har minst 152223 personer sökt efter numret.

Sökningar efter 0921214052 de senaste två veckorna:

Samtal från 0921214052

19 kommentarer för 0921-21 40 52

12 timmar sedan

Ricky

Kommentar från Also visit my web-site :: AIPornList.com:
It's going to be ending of mine day, however before finish I am reading this great post to increase my knowledge.

I förrgår: 19:00

Felix

Kommentar från My web site ... Buy Verified BIT2ME Accounts:
Unlock seamless crypto transactions with a verified BIT2ME account! Dive into a world of simplicity, security, and endless opportunities in the digital currency realm. Your passport to the future of finance.

I förrgår: 15:43

Faustino

Kommentar från Also visit my web-site - Buy Verified BITFLYER Account:
Unlock endless possibilities with a verified Bitflyer account! Experience swift transactions, top-notch security, and a gateway to the dynamic world of digital currencies. Dive into the future now!

23 Sep 23 kl. 15:13

Jack

Kommentar från Feel free to visit my web-site :: Buy verified Coinpayments accounts:
A verified CoinPayments account ensures enhanced security and credibility in crypto transactions. It facilitates quicker withdrawals, higher limits, and access to advanced features, making crypto management seamless and trustworthy.

26 Sep 15 kl. 11:46

Kommentar från ljubinka:
ville erbjuda mej en service för att skydda mina kreditkort och mitt personnr. bla. kändes olustigt.

26 Sep 15 kl. 10:44

Kommentar från Pluto:
Fick just nu ett samtal om kortbedrägerier och IDstölder! Vi samarbetar med Polisen sades det

22 Sep 15 kl. 19:04

Kortspärr?

Kommentar från sossi:
Ringde och varnade mig att mitt personnummer och min säkerhet är hotat och den kvinna som pratat med mig sa ett nummer till mig som ska vara min säkerhetkod.när jag frågade henne lite mer blev hon arg.Jag la på mobil tel.Detta är ren oseriösa företag. Jag försökte ringa nummret sedan men ingen svarar

20 Sep 15 kl. 12:24

uppfattade det inte

Kommentar från Barror:
Det blev kortvarit jag tacka och sa att jag inte var intresserad och lade på . att det var något om identitet hann jag uppfatta

10 Sep 15 kl. 23:26

Vet ej

Kommentar från Thörntagg:
Försökte pracka på mig något skydd mot identitetsstölder. Jag svarade undvikande på frågor och svarade inte på påståenden om mig själv. När jag sa att jag skulle ta reda på lite mer om det här, la han på luren kvickt. Jag blir förbannad när man antar att pensionärer är dumma i huvet. Jag har hållit på med datorer i många år och känner bra till både det ena och det andra. Dessutom har jag nix, men det bryr sig ju inte såna här om.

10 Sep 15 kl. 02:48

Hörde ej

Kommentar från Södermalm:
Detta samtal handlade också om identitetsstölder, vilket jag inte var intresserad av. Han uppgav mitt födelsenummer och menade att det var lätt att använda det i brottsligt syfte. Efter mycket tjafsande fram och tillbaks hotade han med att beställa varor på El-giganten hem till sig och fakturan till mig så vi får se...

06 Sep 15 kl. 17:19

kommer inte ihåg

Kommentar från ang min mamma:
ringde och ville hjälpa till att trygga mina kontokort. Mamma har nix men trots det så ringer dom oseriösa. Han var vänlig och sa att hans mormor alltid sa att man ska ta bilbältet på innan man kör. Alltså skulle mamma få hjälp av dom innan det går snett. Men hon sa nej tack.

04 Sep 15 kl. 14:47

Kommentar från Landet:
Ville sälja någon kortspärrstjänst, när jag förklarade att jag inte var intresserad började han babbla något om att jag inte på "fullaste allvar kunde tro" och då la jag på. Har nix sedan ett år tillbaka.

03 Sep 15 kl. 01:39

Gick inte att uppfatta

Kommentar från Inte Koko:
Uppenbart bedrägeriförsök! Talade om att ID-stöld är så vanligt och att han kunde ordna så att jag bara behövde ringa ett telefonsamtal istället för sex stycken när jag drabbades. Det är väl bra, menade han. Mitt svar: det händer så sällan att det inte är något som helst problem att ringa sex samtal OM det skulle inträffa. Då bröts samtalet omgående. Någon timme senare ringde de från samma telnr till min andra telefon. Då sa jag inget utan bjöd bara på skorrande radioskval - samtalet bröts efter 3 sekunder. Bägge mina abonnemang har NIX...

01 Sep 15 kl. 18:43

Svensk spärrtjänst eller något sådant

Kommentar från malin:
Han blev lite stött när jag sa att jag inte var intresserad innan han ens fick säga vad de erbjöd...

31 Aug 15 kl. 20:01

Kommentar från Lasse:
Jag har varit med i Nix register länge och detta företaget är som många inte så pass seriösa och kan respektera sånt. Jävla avskum.

30 Aug 15 kl. 01:44

Uppfattade inte

Kommentar från Wimzy:
Trevlig kille som pratade om id-stölder Han frågade om jag visste att man kunde råka ut för sådana. Han kunde hjälpa till att förhindra dessa. Talade om att jag inte var intresserad då jag har löst det på annat sätt .

24 Aug 15 kl. 10:37

Säkerhets***

Kommentar från "Gamlingen":
Fick ett mycket otrevligt samtal av en som presenterade sig som Dan. Jag skulle kunna skydda mina kort och skydda mig från identitetsstöld. Vad skulle han kunna göra åt det? Då röt han, att gamlingar som inte har dator, tror inte de drabbas och så slängde han på luren. Den här Dan är tydligen en spoling som inte är torr bakom öronen ännu. Än är jag inte så gammal, men har jobbat med datorer hård- och mjukvara i 35 år. Nåväl, aldrig jag skulle lämna ut mina kontouppgifter till någon och jag hoppas ingen går på sådana bluffar. Fruktansvärt oseriöst. Fick känslan av att han blev förbannad, för att han inte kunde lura mig. Möjligt försök till bedrägeri?

20 Aug 15 kl. 17:55

presernterade ej företagsnamn

Kommentar från vinter:
Ville veta konto nr för att hjälpa mig om jag blir av med kontokort o kunna spärra detta. när jag sa att jag inte upplyser detta, fick jag till svar att jag betedde mig som en 6 åring och inte visste mitt bästa.Jag sa: att om du tycker det har vi inget att diskutera. Mycket otrevlig o oseriös telefonförsäljare.

16 Aug 15 kl. 07:41

Kommentar från Cly:
Dom sa inte vart dom ringde ifrån, men att dom håller på med identitetsstölder. Ställde ledande frågor. Kändes inte seriöst!

Har telefonförsäljare från Säkerhets*** ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare som ringer dig är ett tips att skaffa ett abonnemang som döljer numret för försäljare. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då inte hittar ditt nummer. Vi har testat olika abonnemang och kan rekommendera Hallon för detta. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Skaffa ett nytt abonnemang med dolt nummer .

Numret 0921214052 kan även skrivas som 092-1214052 eller 0921-214052.

Internationell formatering av numret:
+46921214052
0046921214052

Telefonnummer som liknar 0921214052